Mod previzualizare

Mod previzualizare

Revizuirea proiectului dumneavoastră înainte de a-l finaliza este esențială pentru a vă asigura că acesta nu conține erori și că vă satisface așteptările. Acest lucru este deosebit de important în cazul produselor foto cu mai multe pagini. Va trebui să revedeți toate paginile înainte de a adăuga produsul în coș pentru a vă asigura că rezultatul este cel dorit.

Pentru o revizuire completă a proiectului dumneavoastră, vă recomandăm să faceți clic pe butonul Previzualizare din meniul de sus pentru o verificare finală optimă. În modul Previzualizare, produsul dvs. foto este prezentat ca un ecran complet, fără meniurile din dreapta sau din stânga. Această vizualizare neîmprăștiată oferă o înțelegere completă a rezultatelor produsului dvs. foto.

Modul previzualizare

În cazul produselor cu mai multe pagini, puteți naviga cu ușurință printre pagini făcând clic pe săgeata din fiecare parte a produsului foto sau făcând clic pe pagini din meniul din partea de jos. Când sunteți gata să vă întoarceți la designer, faceți clic pe butonul de închidere din colțul din dreapta sus.