Mini Leporello

Mini Leporello

Mini Leporello sunt disponibile în meniul Selecție de produse din cadrul Cardurilor. Selectând Mini Leporello se va deschide configuratorul, care oferă diferite formate cu număr de pagini specifice. Puteți selecta cantitatea sau puteți introduce manual numărul dorit în caseta Personalizat. Există, de asemenea, mai multe opțiuni de hârtie din care puteți alege. După ce v-ați configurat preferințele, dați pur și simplu clic pe Design pentru a continua.

Configuratorul Mini Leporello

Plita Mini Leporello, față și verso

Toate Mini Leporello au două zone care pot fi proiectate: Față și Spate, vizibile în meniul de jos al designerului online. Fiecare zonă conține un anumit număr de pagini, în funcție de configurația aleasă. Paginile sunt marcate cu ghidaje care corespund zonelor de pliere. Rețineți că numărul de pagini determină poziția față și spate a Mini Leporello. Pentru Mini Leporello cu 8 și 12 pagini, partea din față și cea din spate se află în aceeași zonă proiectabilă (față).

Mini Leporello de 12 pagini în design

Mini Leporello de 12 pagini pliat

Pentru Mini Leporello de 10 pagini, partea din față se află în zona de design din față, iar spatele se află în zona de design din spate.

Mini Leporello de 10 pagini, în design

10 pagini Mini Leporello pliat