Machete

Layout-urile sunt șabloane predefinite care facilitează aranjarea imaginilor, a textului și a elementelor decorative în produsul dvs. foto. Acestea sunt concepute pentru a simplifica procesul de proiectare și pot fi personalizate în funcție de nevoile dvs. În funcție de linia de design pe care o alegeți, layout-urile pot include fundaluri și cliparts. Pentru a accesa meniul Layouts, faceți clic pe butonul Layout din dreapta.

Meniul Layouts în coloana din dreapta

Linii de design

Meniul Layout oferă o selecție de layout-uri în funcție de numărul de imagini deja plasate pe produsul foto. Dacă faceți clic pe Design Line (Linie de design), se va afișa un meniu cu mai multe opțiuni de linii de design din care puteți alege. Acestea pot fi filtrate în funcție de categorie cu ajutorul căsuței din stânga sus. După ce ați selectat una, faceți clic pe Continue (Continuare). Pentru produsele cu mai multe pagini, există opțiunea de a aplica linia de design la toate paginile folosind butonul To all pages (La toate paginile ). Meniul Layout va prezenta apoi o serie de layout-uri cu diferite elemente de design. Aveți flexibilitatea de a schimba linia de design în orice moment.

Opțiuni pentru liniile de design

Utilizarea Layout-urilor

Pentru a explora layout-uri cu diferite numere de imagini, derulați în jos în meniul din dreapta. De asemenea, puteți filtra layout-urile în funcție de numărul de imagini, deschizând meniul Imagini pe pagină și selectând numărul dorit. După ce ați selectat un layout, acesta va fi adăugat la produsul foto cu casete de imagini goale. Pentru a adăuga imagini, trageți-le din meniul din stânga sau faceți clic pe o casetă de imagine și selectați o fotografie de pe dispozitivul dvs. sau din resursele online. Fotografiile deja plasate pe produsul foto se vor ajusta automat pentru a se potrivi cu aspectul.

Layout utilizat cu caseta de imagine selectată

În mod implicit, primele opțiuni de aspect afișate în coloana din dreapta se bazează pe numărul de fotografii deja plasate în produsul foto, dacă opțiunea Imagine pe pagină este setată pe variabilă. De exemplu, dacă există trei imagini în produsul foto, layout-urile cu trei imagini vor apărea primele în meniul din dreapta. Pentru a filtra machetele în funcție de numărul de imagini, deschideți câmpul Image per page (Imagine pe pagină ) și selectați numărul dorit. Odată plasate, machetele pot fi oglindite orizontal făcând clic pe butonul Mirror layout (Machetă oglindă ) din partea de sus a meniului Layouts (Machete ).

Layout-ul utilizat și alte opțiuni afișate în coloana din dreapta

Layout-uri cu text

Puteți face acest lucru făcând clic pe butonul Add text (Adăugați text ) din meniul de sus al Online Designer sau din partea de sus a meniului Layout (Layout). După ce ați adăugat text, opțiunile de layout vor include o casetă de text. Faceți clic pe aspectul pe care doriți să îl aplicați produsului foto.

Machete cu opțiuni de text în coloana din dreapta

Dacă adăugați un al doilea text făcând clic din nou pe Add text (Adăugare text ), meniul Layout (Dispunere) va afișa opțiuni cu două casete de text. Selectați layout-ul care se potrivește cel mai bine designului dvs.

Layout-uri cu două casete de text

Pentru a personaliza textul, selectați caseta de text și faceți clic pe butonul Editor de text. Consultați articolul Text pentru mai multe informații.

Machete preferate

Sub fiecare layout se află o pictogramă cu o inimă. Dacă faceți clic pe pictograma inimii, aceasta devine gri, indicând că aspectul a fost marcat ca fiind favoritul dvs. Machetele favorite sunt afișate în mod convenabil în partea de sus a coloanei Layout (Machete) atunci când numărul de fotografii plasate pe produsul foto este egal sau mai mic decât numărul de casete de imagine din cadrul machetei favorite. Acest lucru vă oferă acces rapid la machetele preferate. Pentru a elimina un aspect din favorite, faceți pur și simplu clic din nou pe pictograma cu inima.

Machete preferate selectate prin pictograma inimă

Modificarea machetelor

Selectarea unui layout din meniul din dreapta plasează obiectele din layout-ul selectat în produsul foto. Aceste obiecte pot fi ușor repoziționate și personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. De exemplu, dacă doriți să schimbați clipart-ul care a venit cu macheta selectată, puteți pur și simplu să îl ștergeți și să selectați altul din meniul clipart. Aveți, de asemenea, flexibilitatea de a adăuga rame la imagini sau de a include obiecte suplimentare, cum ar fi casetele de umplere, pentru a acționa ca fundal pentru o singură pagină.