Interfață

Interfață

Având un cont și utilizând Online Designer, aveți flexibilitatea de a accesa, proiecta și imprima produsele dvs. foto oricând și oriunde doriți. Crearea unui cont nu numai că vă oferă spațiu de stocare gratuit pentru fotografiile și proiectele dvs., ci vă deschide o lume de posibilități - de la conceperea și comandarea produselor la partajarea, obținerea de feedback și chiar câștigarea de bani cu fotografiile dvs. Nu trebuie decât să vă creați un cont pe site și să explorați conținutul Photo Portal pentru a vă face o idee despre posibilitățile infinite.

După ce ați selectat un produs pentru a proiecta și ați deschis un proiect în Online Designer, veți avea acces la o serie de instrumente, dispuse după cum urmează.

Interfața designerului online

Meniul de sus

Meniul de sus oferă următoarele instrumente:

Meniul de sus al designerului online

 • Butonul Save (Salvare ) salvează articolul pe care îl proiectați. Trebuie să fiți conectat pentru a salva.
 • Butonul Projects ( Proiecte ) deschide dosarul Projects (Proiecte), care conține toate produsele foto salvate (este necesară autentificarea).
 • Butonul Share (Partajare) vă permite să activați partajarea. Trebuie să fiți conectat și proiectul dvs. trebuie să fie salvat. Odată activat, vor apărea mai multe opțiuni care vă vor permite să personalizați modul în care este partajat proiectul dvs. Puteți să-l protejați cu parolă, să copiați linkul partajat, să-l deschideți, să-l trimiteți prin e-mail sau să-l partajați cu contactele dvs. existente. Legătura partajată vă duce la o previzualizare a proiectului. Pentru mai multe informații, consultați articolul conex din Photo Portal.
 • Butoanele Undo (Anulare ) și Redo (Refacere ) vă permit să anulați sau să refaceți modificările pe care le-ați făcut.
 • Butonul Preview (Previzualizare ) vă permite să previzualizați proiectul, ceea ce este important pentru a verifica înainte de imprimare. Pentru a ieși din acest mod, faceți clic pe pictograma cu cruce din dreapta sus.
 • Urmează instrumentele pentru adăugarea principalelor obiecte din designer. Acestea sunt Text, Image( Text, Imagine) și Fill Box (Caseta de umplere). Făcând clic pe unul dintre acestea, obiectul va fi creat în proiect.

Meniul Image (Imagine)

Meniul din stânga vă permite să adăugați și să vizualizați imagini pentru a le adăuga la produsul foto. Puteți accesa imaginile stocate în galerii făcând clic pe fila Galleries (Galerii ).

Meniul de imagini al designerului online

Meniul din dreapta

Meniul din dreapta conține instrumente pentru personalizarea produsului dvs. foto. Faceți clic pe butoane pentru a deschide meniurile corespunzătoare. Puteți închide această coloană făcând clic pe săgeata din partea de sus.

Meniul din dreapta al designerului online

 • Butonul Articol oferă opțiuni pentru modificarea articolului foto, în funcție de produsul pe care îl proiectați. De asemenea, este posibil să convertiți articolul în altul.
 • Butonul Page (Pagină ) afișează toate elementele plasate în proiectul dvs., inclusiv instrumentele Grid (Grilă) și Snap (Înclichetare).
 • Butonul Clipart ( Clipart ) oferă acces la o selecție extinsă de clipart-uri care pot fi utilizate în proiectul dumneavoastră. Puteți filtra după categorie sau puteți utiliza motorul de căutare.
 • Butonul Backgrounds (Fundaluri ) vă permite să selectați diferite fundaluri pentru proiectul dumneavoastră.
 • Butonul Layouts oferă o varietate de șabloane predefinite pe baza liniei de design alese de dumneavoastră. Puteți filtra machetele în funcție de numărul de imagini, vă puteți salva favoritele și puteți schimba liniile de design după cum este necesar.
 • Butonul Chat de asistență deschide o fereastră de asistență prin chat live, unde puteți primi răspunsuri la întrebările dumneavoastră. Puteți minimiza fereastra făcând clic pe pictograma săgeată sau puteți închide chat-ul făcând clic pe pictograma cruce din colțul din dreapta sus.

Meniul de jos

Pentru produsele cu mai multe pagini, cum ar fi albumele foto și calendarele, în partea de jos apare un meniu de informații despre pagini. Utilizați acest meniu pentru a naviga între pagini, pentru a adăuga sau șterge pagini și pentru a rearanja ordinea paginilor prin tragere și fixare.

Meniul de jos al designerului online

Meniul de obiecte

Atunci când selectați un obiect, cum ar fi o imagine, un text, o casetă de umplere sau un clipart, în partea dreaptă apare un meniu de instrumente suplimentare. Acest meniu apare numai atunci când obiectul este selectat și vă permite să configurați mai multe aspecte ale acestuia.

Meniul Object (Meniul obiectului) cu fila Position (Poziție) selectată

Zona de lucru

Zona de lucru a proiectului este afișată în centru. Aceasta va varia în funcție de produsul pe care îl proiectați. Puteți reduce coloanele din dreapta și din stânga făcând clic pe cruce pentru a maximiza zona de lucru.

Exemplu de zonă de lucru pentru albumul foto

Zona de lucru a tuturor produselor este înconjurată de o linie roșie foarte aproape de margine. Aceasta este linia de sângerare și marchează zona de siguranță de care trebuie să se țină cont la plasarea obiectelor. Nu plasați niciodată obiecte în apropierea acestei linii, deoarece în produsul final pot apărea margini albe în jurul imaginii. Imaginile și obiectele trebuie plasate la o distanță suficientă față de această linie.

Exemple de poziții greșite și corecte în ceea ce privește respectarea liniei de sângerare