Conversia unui articol

Conversia unui articol

Este posibil să convertiți un produs fotografic în altul după ce a fost conceput. Aceasta poate fi o caracteristică utilă dacă doriți să creați diferite variante ale designului dvs. sau să creați același produs în diferite dimensiuni. De exemplu, dacă creați o Linie profesională 30 x 30 și doriți să aveți o versiune mai mică de 21 x 21 pentru a o oferi cadou. Sau dacă doriți să creați o versiune de calendar cu diferite date speciale.

De la designerul online

În Online Designer, când proiectul dvs. este deschis, veți găsi butonul Articol în coloana din dreapta. Dacă faceți clic pe acest buton, se vor afișa parametrii disponibili care pot fi modificați pentru articol. De exemplu, dacă proiectați o Carte Foto, veți putea modifica suprafața copertei, dimensiunile și adăuga o cutie cadou.

Meniul articolului în designer

Pentru a converti articolul într-o altă variantă, faceți clic pe butonul Convert article (Conversie articol ) din colțul din dreapta jos. Va apărea un mesaj de avertizare care vă va informa că modificările nu pot fi anulate. Prin urmare, este recomandabil să salvați proiectul înainte de a continua.

Produse care urmează să fie convertite

Vă rugăm să rețineți că transformarea unui articol va afecta poziția și dimensiunea fotografiilor. Cel mai bine este să selectați un articol cu același raport de aspect.

Articolul convertit cu meniul din dreapta articolului afișat

După ce ați selectat noul articol de convertit, noul articol se va deschide în Online Designer. Asigurați-vă că analizați și verificați totul pentru a vă asigura că vă satisface așteptările. Nu uitați să salvați proiectul convertit cu un nume diferit pentru a-l distinge de articolul original. Puteți accesa proiectele dvs. din meniul Projects (Proiecte ).

Din meniul Projects (Proiecte)

De asemenea, puteți converti un articol din meniul Proiecte. Dacă selectați proiectul pe care doriți să îl convertiți, va apărea o coloană de instrumente în dreapta. Sub titlul Functions (Funcții ) veți găsi butonul Convert article (Conversie articol ). Ca măsură de precauție, este o idee bună să duplicați mai întâi proiectul, astfel încât să vă puteți întoarce oricând la proiectul original, dacă aveți nevoie. De asemenea, sub rubrica Functions (Funcții ) veți găsi butonul Duplicate (Duplicare ).

Proiect selectat în meniul Proiecte