Cliparts

O selecție extinsă de cliparts este disponibilă pentru a fi utilizată în desenele dumneavoastră. Acestea pot fi vizualizate făcând clic pe butonul Cliparts din meniul din dreapta. Puteți să vă rafinați căutarea selectând o categorie din caseta Categorie sau introducând un anumit cuvânt cheie în caseta Căutare.

Meniul Cliparts din coloana din dreapta

Puteți marca cliparturile preferate făcând clic pe pictograma cu inima din partea de jos a fiecărui clipart. Pictograma inimii va deveni gri, iar clipart-urile dvs. preferate vor fi afișate în partea de sus a meniului de clipart-uri pentru un acces rapid și ușor. Pentru a elimina un clipart din favorite, faceți clic din nou pe pictograma cu inima pentru a-l debifa.

Clipart-uri preferate selectate prin pictograma inimii

Pentru a adăuga clipart-ul la produsul foto, selectați clipart-ul ținând apăsat butonul mouse-ului și glisându-l pe produsul foto. Clipul va fi plasat deasupra produsului cu setările implicite. Este posibil să fie nevoie să îi ajustați dimensiunea și poziția pentru a se potrivi cu designul dvs. Atunci când un clipart este selectat, deasupra lui va apărea un meniu cu opțiuni pentru a-l întoarce pe orizontală, pe verticală și pentru a-l șterge.

Clipart selectat cu instrumente în partea de sus și pe coloana din dreapta

Ca și în cazul celorlalte obiecte, atunci când un clipart este selectat, butoanele cu instrumentul său vor apărea în dreapta. Culorile clipart-ului pot fi modificate prin aplicarea de filtre. Pentru mai multe informații, consultați articolul Apply filters (Aplicarea filtrelor ). Rețineți că meniul Position (Poziție ) conține instrumentele de aliniere, strat și opacitate.