Cărți

În meniul Carduri veți găsi mai multe opțiuni pentru carduri. Alegeți o temă de felicitare pentru a utiliza liniile de design care să vă ajute să vă creați rapid felicitarea personalizată. Dacă alegeți o carte de felicitare, o carte poștală sau un mini-lepoțel, îl veți proiecta în același mod ca și alte produse foto folosind Online Designer.

Carduri Meniul de selectare a produsului Carduri

Cărți tematice

După ce selectați o temă de felicitare, cum ar fi Nuntă, Bebeluș, Botez, Zi de naștere, Crăciun sau Comuniune, se va deschide configuratorul. Acesta afișează liniile de design specifice în funcție de tema aleasă. Fiecare linie de design oferă machete într-un stil și o compoziție coerente. Le puteți modifica ulterior în Designer.

Configurator de felicitări de nuntă

În meniul din dreapta veți găsi instrumentele de configurare. Alegeți tipul de felicitare pe care doriți să o imprimați. La rubrica Comandă cantitate, selectați numărul dorit de felicitări pe care doriți să le comandați. De asemenea, puteți alege o anumită cantitate selectând Custom (Personalizat ) și introducând valoarea dorită. Cantitatea comandată poate fi modificată ulterior. Dacă selectați opțiunea Free sample (Mostră gratuită), veți primi o mostră gratuită de card cu un filigran SAMPLE (Mostră ) după ce ați finalizat designul și ați plasat comanda. Acest lucru vă permite să verificați configurația și să vă asigurați că rezultatul final corespunde așteptărilor dvs. înainte de a trece la o comandă mai mare.
La rubrica Tip de hârtie, alegeți hârtia pentru cardul dvs. Un plic este deja inclus. Opțiunea de finisare specială vă permite să activați un efect de finisare specială. Odată activat, acest finisaj special poate fi aplicat textului în designer prin selectarea culorii speciale. Acesta adaugă o reliefare elegantă și un finisaj unic obiectului aplicat.

Finisaj special auriu

După ce ați terminat de configurat cardul, faceți clic pe Design. Designerul se va deschide cu cardul configurat și cu un layout implicit din linia de design selectată. Puteți selecta o altă machetă din meniul din dreapta. Dacă faceți clic pe caseta Design line (Linie de design), se vor afișa toate liniile de design pentru tema selectată. Puteți trece oricând la o altă linie de design.

Dispunerea implicită în designerul online

La fel ca în cazul altor produse foto, pe măsură ce adăugați fotografii pe felicitare, machetele se vor actualiza pentru a afișa șabloane cu casete de imagine corespunzătoare numărului de fotografii pe care le-ați adăugat. Selectați macheta pe care o preferați. Personalizați orice obiect inclus în macheta selectată - adăugați filtre, margini, umbre, modificați poziția acestora sau adăugați/eliminați clipart, text, fundaluri sau casete de umplere. Consultați articolul conex pentru mai multe informații.

Cărți fără temă

Selectarea Card în fereastra Product Selection (Selectare produs ) va afișa Configuratorul de carduri fără linii de design cu temă. După ce cardul a fost configurat, dacă faceți clic pe butonul Design (Design ), se va deschide o fereastră cu liniile de design ale designerului online din care puteți alege. Odată selectat, designerul online va deschide cardul gol pentru ca dvs. să îl proiectați de la zero. Linia de design este selectată în meniul Layouts și layout-urile sunt afișate în mod corespunzător. Ca și în cazul celorlalte produse, puteți alege o altă linie de design, puteți selecta layout-ul care vă place cel mai mult, puteți modifica, ajusta sau elimina obiectele incluse în layout sau îl puteți proiecta de la zero.

Carte deschisă în designer

Tip de carduri

În configurator puteți alege între diferite tipuri de carduri.

Cardul nu are pliuri și este format dintr-o singură pagină. Proiectați Fața și Spatele selectându-le din meniul de jos al software-ului.

Card în designerul online

Cardul Pliat (stânga-dreapta ) are un pliu spre stânga. În meniul din partea de jos veți găsi două zone de proiectat numite Exterior și Interior, fiecare fiind împărțită în două pagini. Fața și spatele se află în zona Outside (Exterior ).

Carte pliată stânga-dreapta în designerul online

Cartea pliată (Folded card) (sus-jos) are un pliu în jos. În Designerul online, este reprezentat de trei zone care pot fi proiectate în meniul de jos: Front, Back și Inside, care corespund celor două pagini interioare.

Carte pliată în sus-jos în designerul online

Cardul dublu pliat are două falduri, are două pliuri, indicate prin linii în software. Este împărțită în două zone designabile, care pot fi selectate în meniul de jos ca Front și Back. Fiecare zonă este împărțită în continuare în trei laturi, cu denumiri corespunzătoare în partea de sus. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când proiectați.

Card dublu pliat în designer online