Aplicați rame și măști

Aplicați cadre și măști

Puteți adăuga rame și măști la imagini și la casetele de umplere. Ramele vă permit să modificați forma imaginii sau să umpleți caseta și să adăugați elemente decorative. Acest lucru vă permite să evidențiați anumite elemente pe fundal. Măștile vă permit să estompați marginile imaginii sau ale casetei de umplere pentru a crea tranziții netede și efecte artistice.

Rame

Pentru a adăuga o ramă la o imagine sau la o casetă de umplere, selectați-o și faceți clic pe butonul Frame din meniul din dreapta. În coloana din dreapta vor apărea mai multe opțiuni de cadre. Faceți clic pe una dintre acestea pentru a o aplica elementului selectat. În funcție de cadrul selectat, în partea de sus a meniului Frame (Cadru ) vor apărea diferite opțiuni de personalizare. Puteți găsi instrumente pentru a modifica opacitatea cadrului, culoarea acestuia, grosimea liniei, raza sau alinierea.

Imagini cu rame aplicate și instrumente de încadrare afișate

Măști

În meniul Frames (Cadre ), derulați în jos până în partea de jos a coloanei pentru a găsi opțiunile de mască. Faceți clic pe o mască pentru a o aplica imaginii sau casetei de umplere. În funcție de masca selectată, este posibil să puteți controla Feathering, mărind-o sau diminuând-o după cum este necesar.

Imagine cu o mască aplicată și instrumente de mascare afișate

Pentru a elimina o ramă sau o mască, faceți clic pe butonul Remove frame (Eliminare ramă ) din coloana din dreapta asociată imaginii sau casetei de umplere selectate.