Aplicați filtre

Aplicați filtre

Pentru a face ajustări de culoare la imaginile și obiectele dintr-un produs foto, puteți aplica filtre. Aceste filtre vă permit să ajustați contrastul, culoarea și saturația obiectelor după ce acestea au fost plasate. Pentru a aplica filtre, selectați obiectul și faceți clic pe butonul Filters (Filtre ) din dreapta, care deschide meniul Filters (Filtre).

Prin ajustarea luminozității, puteți crește luminozitatea până la 100 (punctul alb maxim) sau o puteți reduce până la -100 (punctul negru maxim). Această ajustare versatilă nu este utilă doar pentru imagini, ci și pentru cliparts. De exemplu, puteți transforma un clipart negru în alb prin maximizarea luminozității sale sau, invers, puteți transforma un clipart alb în negru prin reducerea luminozității sale.

Filtru aplicat la clipart, luminozitate crescută

Prin ajustarea valorii contrastului, puteți mări sau micșora contrastul obiectului, variind de la 0 (nicio modificare) la un minim de -200 și un maxim de 500.
Modificarea valorii Saturation (Saturație ) afectează intensitatea culorii. Cu o valoare implicită de 100, setarea acesteia la 0 va face ca imaginea sau obiectul să fie alb-negru, în timp ce creșterea acesteia poate crește saturația culorilor până la 300.

Filtre aplicate imaginii

Reglarea valorii Hue (Nuanță ) modifică nuanța imaginii, permițându-vă să ajustați tonul unei imagini sau să creați un rezultat artistic. În cadrul câmpului Colour (Culoare ), puteți selecta o nuanță pentru a nuanța obiectul selectat, iar intensitatea acesteia poate fi controlată cu ajutorul câmpului Colouration (Opacitate). Prin modificarea câmpurilor Hue (Nuanță ) și Colourization (Colorare ) ale cliparturilor sau ale casetelor de umplere a texturilor, puteți obține cu ușurință o armonie cromatică în designul produsului dumneavoastră foto.

Filtru de colorare aplicat la clipart

În plus, sub instrumente sunt afișate unele opțiuni de șablon de filtrare. Apăsând butonul Reset (Resetare ) din partea de sus, obiectul va fi resetat la valorile sale originale.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: