Adăugați elemente

Adăugați elemente

Pe lângă imagini, puteți include diverse elemente în produsul dvs. foto pentru a crea un design personalizat, cum ar fi text, casete de umplere și cliparts.

Adăugați text

Pentru a adăuga text, faceți clic pe butonul Add text (Adăugare text ) din meniul de sus al designerului online. Astfel, se va deschide o fereastră în care puteți introduce textul dvs. Când ați terminat, apăsați OK.

Fereastra Enter text here (Introduceți textul aici)

Caseta de text cu textul dvs. va apărea în centrul produsului foto. Puteți să o mutați cu ușurință în poziția preferată, trăgând-o cu mouse-ul. În plus, puteți selecta un layout din coloana din stânga, care oferă șabloane care includ deja text.

Text cu layout

Selectând caseta de text și făcând clic pe butonul Editor de text de deasupra acesteia, puteți deschide fereastra editorului de text. Această fereastră oferă instrumente de configurare a textului și vă permite să modificați textul. După ce ați terminat de configurat, apăsați OK/. Textul dvs. va fi actualizat așa cum a fost configurat în produsul foto.

Fereastra editorului de text

Caseta de adăugare a umpluturii

Pentru a adăuga o casetă de umplere, faceți clic pe butonul Add fill (Adăugare umplere ) din meniul superior al designerului. În mod implicit, va fi creat un dreptunghi colorat.

Noua casetă de umplere adăugată

Meniul de configurare a casetei de umplere se afișează făcând clic pe butonul Fill box (Caseta de umplere ) din meniul din dreapta atunci când caseta de umplere este selectată. Sunt disponibile mai multe tipuri de umplere: culoare, gradient sau textură. Fiecare tip oferă diferite opțiuni de personalizare.

Caseta de umplere galbenă care acoperă interiorul copertei din față

Pentru a modifica dimensiunea casetei de umplere, faceți clic pe cadrul acesteia și trageți cursorul până la dimensiunea și forma dorite. Acest lucru vă permite, de exemplu, să aplicați o textură pe o singură pagină a unei Albume foto.

Adăugați cliparts

Pentru a adăuga clipart-uri, faceți clic pe butonul Clipart din meniul din dreapta. Va apărea o selecție mare de clipart-uri. Le puteți filtra după categorie sau puteți utiliza caseta de căutare pentru a găsi clipart-uri pe anumite subiecte.

Clipart-uri adăugate

Pentru a adăuga clipart la produsul dvs. foto, selectați-l și trageți-l în spațiul de lucru. Alternativ, faceți clic dreapta pe clipart și selectați Insert clipart (Inserare clipart). Va trebui să ajustați dimensiunea pentru a se potrivi nevoilor dvs. de design.

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: