Deconturile dumneavoastră

Deconturile dumneavoastră

Saal Photo Portal nu primește niciun comision din vânzarea imaginilor dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că profitul obținut din vânzarea imaginilor dvs. vă revine în întregime.

Pentru fișierele digitale, prețul absolut pe care l-ați stabilit va fi creditat integral; pentru produsele foto, acesta va fi creditat mai puțin costul de creare a produsului foto.

Exemplu de calcul

De exemplu, dacă costul unui produs este 100 și decideți să stabiliți un profit de 30%, prețul de vânzare va fi 130 , iar profitul dvs. va fi de 30. Photo Portal nu aplică niciun comision.

Preț de vânzare: 130
Costul unui produs: 100
Profitul dumneavoastră: 30

Revânzător:
În plus, dacă vă decideți să vă îmbunătățiți contul și să deveniți un revânzător, veți primi o reducere de 30% la toate produsele. Continuând cu exemplul anterior, dacă costul unui produs este 100 și ați stabilit un profit de 30%, lăsând un preț de vânzare de 130, câștigurile dvs. vor fi de 60. Este vorba de 30 din profitul ales și 30 reprezentând reducerea de 30% pentru contul dumneavoastră de Revânzător.

Preț de vânzare: 130
Costul unui produs: 70
Profitul dumneavoastră: 60

Plata

Data la care suma câștigurilor dvs. va fi creditată în contul dvs. de plată poate fi găsită în secțiunea Decontări, din panoul Vânzări. Acolo veți găsi, de asemenea, toate informațiile detaliate despre câștigurile dumneavoastră, grupate pe luni.

Veți găsi o prezentare generală pentru fiecare lună și puteți descărca direct creditul.

Profitul va fi creditat la metoda de plată pe care ați specificat-o în secțiunea Metodă de plată din cadrul Conturilor.