Deconturile dumneavoastră

Deconturile dumneavoastră

Saal Photo Portal nu primește niciun comision din vânzarea produselor dvs. foto. Acest lucru înseamnă că profitul obținut din vânzarea imaginilor dvs. vă revine în întregime.

Exemplu de calcul

De exemplu, dacă costul unui produs este de 100 € și decideți să stabiliți un profit de 30%, prețul de vânzare va fi de 130 €, iar profitul dvs. va fi de 30 €. Photo Portal nu aplică niciun comision.

Preț de vânzare: 130 €.
Costul unui produs: 100 €.
Profitul dumneavoastră: 30 €.

Contul profesional Saal Digital:
În plus, dacă decideți să vă faceți upgrade la un cont Saal Digital Professional Account, veți primi o reducere de 35% la toate produsele. Continuând cu exemplul anterior, dacă costul unui produs este 100 € și ați stabilit un profit de 35%, lăsând un preț de vânzare de 130 €, câștigul dvs. va fi de 65 €. Este vorba de 30 € din profitul ales și 35 € reprezentând reducerea de 35% din contul dumneavoastră Saal Digital Professional.

Prețul de vânzare: 130 €.
Costul unui produs: 70 €
Profitul dumneavoastră: 65 €

Plată:

Data la care suma câștigurilor dvs. va fi creditată în contul dvs. de plată poate fi găsită în secțiunea Decontări, din cadrul panoului Vânzări. Acolo veți găsi, de asemenea, toate informațiile detaliate despre câștigurile dumneavoastră, grupate pe luni.

Veți găsi o prezentare generală pentru fiecare lună și puteți descărca direct creditul.

Profitul va fi creditat la metoda de plată pe care ați specificat-o în secțiunea Metodă de plată din cadrul Conturilor.

Reglementarea întreprinderilor mici

Întreprinderile mici pot utiliza, de asemenea, portalul nostru în mod regulat. În toate cazurile, Saal Digital emite factura. În calitate de proprietar al unei întreprinderi mici, primiți profitul și nu trebuie să emiteți o factură.