Creați galerii

Creați galerii

Galeriile vă permit să stocați, să organizați, să partajați și să vindeți imaginile dvs. dintr-un singur depozit online.

Creați o galerie

Panoul galeriei

Pentru a crea o galerie, trebuie să mergeți la Galerii și să faceți clic pe butonul Add (Adăugare ). Va apărea un meniu pop-up care vă permite să scrieți un titlu, o descriere și să alegeți tipul de fotografie. Odată completată, trebuie să faceți clic pe Create (Creare).

Adăugați un nou meniu de galerie

O nouă galerie va apărea în Galerii.

Galerie nouă pe panoul Galerii

Puteți deschide noua dvs. galerie făcând clic pe ea. Veți vedea că noua galerie este goală.

Galerie goală

Pentru a adăuga imagini, trebuie să faceți clic pe Add, Add images( Adăugare, Adăugare imagini) și să selectați locul în care sunt stocate fotografiile dvs. Sau puteți adăuga fotografiile direct, trăgându-le dintr-un dosar și plasându-le în galerie.

Opțiuni de adăugare a imaginilor

Coloana din dreapta a galeriei afișează informații importante, cum ar fi starea galeriei, data la care a fost creată, data la care a fost salvată ultima dată și dimensiunea totală a fișierelor din întreaga galerie. De asemenea, aceasta conține imaginea principală a galeriei, butoanele Settings (Setări) și Functions (Funcții), opțiunea Create a Product (Creare produs ) cu imaginile din galerie și imaginea principală. Opțiunile și informațiile din această coloană sunt actualizate la fiecare modificare, oferindu-vă o imagine de ansamblu și un control complet asupra conținutului galeriei dumneavoastră.

Galerie cu imagini

Creați o subgalerie

În plus față de galerii, aveți opțiunea de a crea subgalerii în cadrul galeriei. Foarte utilă pentru a vă organiza fotografiile sau pentru a face selecții de fotografii pe care să le trimiteți unor grupuri specifice de persoane. Pentru a crea subgalerii, trebuie să faceți clic pe Add ( Adăugare) și să selectați Add new sub-gallery (Adăugare subgalerie nouă)

Butonul Add sub-gallery (Adăugare subgalerie)

Va apărea un meniu pop-up care vă permite să scrieți un titlu, o descriere și să alegeți tipul de fotografie. Aici puteți, de asemenea, să activați sau să dezactivați opțiunea de partajare automată a subgaleriei atunci când este partajată galeria principală. Odată completată, trebuie să faceți clic pe Create (Creare).

Meniul Noua subgalerie

În interiorul galeriei va apărea o nouă subgalerie. Puteți deschide noua dvs. subgalerie făcând clic pe ea. Veți vedea că această nouă subgalerie este goală. Puteți adăuga fotografii făcând clic pe butonul Add (Adăugare ), conform galeriilor.

Noua subgalerie creată

Și puteți selecta fotografii din galeria principală pentru a le plasa în subgalerie. Trebuie doar să vă întoarceți la galeria principală făcând clic pe ea.

Meniul de sus al galeriei

Și selectați fotografiile pe care doriți să le mutați în subgalerie. Pentru a selecta mai multe fotografii, trebuie să faceți clic pe caseta de selectare Select multiple (Selectați mai multe fotografii) și apoi selectați fotografiile. După ce o imagine este selectată, în meniul din dreapta va apărea opțiunea de copiere, mutare și ștergere. Pentru a adăuga fotografiile selectate în subgalerie, alegeți să copiați sau să mutați, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Sortarea imaginilor și a galeriilor

După ce încărcați imagini într-o galerie, le puteți aranja în ordinea pe care o preferați. Pur și simplu trageți și plasați o fotografie în poziția dorită. Clientul va vedea ordinea în care ați aranjat fotografiile în galeria partajată.

Galeriile și subgaleriile pot fi, de asemenea, organizate în același mod. Din meniul Galleries (Galerii ), luați o galerie și trageți-o în poziția dorită. Dacă aveți o pagină de profil și alegeți să partajați galerii cu opțiunea Publish on Profile Page (Publicare pe pagina de profil ) activată, ordinea pe care o stabiliți aici va determina modul în care acestea sunt afișate pe profilul dvs.

Starea galeriei

Galeriile afișează o etichetă informativă care vă permite să verificați starea lor dintr-o privire.
În Validare: Aceasta indică faptul că fotografiile încărcate în galerie sunt în curs de revizuire. Starea galeriei se va schimba automat după ce fotografiile au fost revizuite și aprobate.
Privat: Aceasta înseamnă că galeria și fotografiile pe care le conține sunt vizibile doar pentru dumneavoastră, proprietarul galeriei, și nu sunt accesibile altor persoane.
Partajat: Aceasta înseamnă că este accesibilă altor persoane în funcție de configurația pe care ați stabilit-o în Setările de partajare ale acesteia. Un link partajat este disponibil pentru a permite altor persoane să acceseze și să vizualizeze galeria. Fotografiile nu sunt setate pentru vânzare.
Comercială: Aceasta indică faptul că este activată opțiunea de a permite comanda. Aceasta înseamnă că fotografiile din galerie pot fi achiziționate în funcție de lista de prețuri și de configurația pe care ați stabilit-o în Setările sale de vânzare.
Dezactivat: Aceasta indică faptul că galeria nu mai este partajată și, prin urmare, nu mai este comercială (chiar dacă a fost). Galeria este efectiv ascunsă de ochii publicului.

Starea galeriilor