Contacte și grupuri de contacte

Contacte și grupuri de contacte

Vă puteți salva contactele și grupurile de contacte direct în Photo Portal. În acest fel, le puteți trimite imaginile și proiectele dumneavoastră direct din Photo Portal, fără a fi nevoie să utilizați un program extern. Contactele și grupurile de contacte se află în panoul Sales (Vânzări), sub Communications (Comunicații).

Contacte

Meniul Contacts (Contacte ) afișează o listă a tuturor contactelor dvs. salvate.

Contacts menu

Pentru a adăuga un contact, dați pur și simplu clic pe Add (Adăugare). Va apărea un meniu pentru a adăuga detaliile personale ale contactului. După ce ați completat toate câmpurile, faceți clic pe Save (Salvare).

Contact information window

Noul contact va fi adăugat la lista dvs. de contacte. Făcând clic pe contact, puteți modifica și completa informațiile acestuia sau îl puteți șterge, dacă este necesar.

În plus, dacă opțiunea Require registration (Necesită înregistrare ) este activată în setările de partajare ale unei galerii, atunci când un nou utilizator accesează galeria respectivă, acesta va fi adăugat automat în lista dvs. de contacte, cu statutul New (Nou).

New contact created due to registration

Grupuri de contacte

Grupurile de contacte sunt foarte utile pentru a vă organiza contactele în grupuri pentru a funcționa ca o listă de distribuție. Imaginile și proiectele pot fi partajate rapid cu un grup de contacte, fără a fi nevoie să le adăugați pe rând.

Un nou grup de contacte poate fi creat făcând clic pe Add (Adăugare). Va apărea o fereastră pentru introducerea numelui noului grup de contacte. Odată salvat, acesta va apărea în meniul Contact goups (Grupuri de contacte).

Contact groups menu

Pentru a adăuga contacte la un grup de contacte, accesați meniul Contacts (Contacte ) și faceți clic pe contactul pe care doriți să îl adăugați la grup. Toate grupurile de contacte create vor fi disponibile pentru a fi bifate în fereastra Contact information (Informații despre contacte ). De asemenea, acestea vor fi afișate atunci când se adaugă un nou contact. Nu există o limită a numărului de grupuri la care poate fi adăugat un contact. De asemenea, este posibil să creați un nou grup de contacte din fereastra de informații despre contacte, făcând clic pe Add (Adăugare). Când ați terminat, faceți clic pe Save (Salvare).

Contact group selected in contact

Utilizarea contactelor și a contactelor de grup

Pentru a partaja galerii și proiecte cu contactele dumneavoastră, deschideți setările Share (Partajare).

Share gallery settings

Există mai multe opțiuni pentru partajarea unui link partajat. Făcând clic pe Share with Contacts (Partajare cu contactele), toate contactele și grupurile de contacte adăugate vor fi oferite pentru selecție. Dacă este necesar, pot fi adăugate mai multe contacte.

Select contacts window

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: