Cărți

În meniul Carduri veți găsi mai multe opțiuni pentru carduri. Alegeți o temă de felicitare pentru a utiliza liniile de design care să vă ajute să vă creați rapid felicitarea personalizată. Dacă alegeți o carte de felicitare, o carte poștală sau un mini-lepoțel, îl veți proiecta în același mod ca și alte produse foto folosind Designerul.

Carduri Meniul de selectare a produsului Carduri

Cărți cu temă

După ce selectați o temă de felicitare, cum ar fi Nuntă, Bebeluș, Botez, Zi de naștere sau Comuniune, se va deschide configuratorul. Acesta afișează liniile de design specifice în funcție de tema aleasă. Fiecare linie de design oferă machete într-un stil și o compoziție coerente. Le puteți modifica ulterior în Designer.

Configurator de felicitări de nuntă

În meniul din dreapta veți găsi instrumentele de configurare. Alegeți tipul de felicitare pe care doriți să o imprimați. La rubrica Comandă cantitate, selectați numărul dorit de felicitări pe care doriți să le comandați. De asemenea, puteți alege o anumită cantitate selectând Custom (Personalizat ) și introducând valoarea dorită. Cantitatea comandată poate fi modificată ulterior. Dacă selectați opțiunea Free sample (Mostră gratuită), veți primi o mostră gratuită de card cu un filigran SAMPLE (Mostră ) după ce ați finalizat designul și ați plasat comanda. Acest lucru vă permite să verificați configurația și să vă asigurați că rezultatul final corespunde așteptărilor dvs. înainte de a trece la o comandă mai mare.
La rubrica Tip de hârtie, alegeți hârtia pentru cardul dvs. Un plic este deja inclus. Opțiunea de finisare specială aurie vă permite să activați un efect de finisare specială. Odată activat, acest aur de finisare specială poate fi aplicat obiectelor din designer prin selectarea culorii speciale. Aceasta adaugă o ștanțare elegantă și un finisaj unic obiectului aplicat.

Aur de finisare specială

După ce ați terminat de configurat cardul, faceți clic pe Design. Designerul se va deschide cu cardul configurat și cu un layout implicit din linia de design selectată. Puteți selecta o altă machetă din meniul din dreapta. Dacă faceți clic pe caseta Design line (Linie de design), se vor afișa toate liniile de design pentru tema selectată. Puteți trece oricând la o altă linie de design.

Dispunerea implicită în designer

La fel ca în cazul altor produse foto, pe măsură ce adăugați fotografii pe felicitare, layout-urile se vor actualiza pentru a afișa șabloane cu casete de imagine corespunzătoare numărului de fotografii pe care le-ați adăugat. Selectați macheta pe care o preferați. Personalizați orice obiect inclus în macheta selectată - adăugați filtre, margini, umbre, modificați poziția acestora sau adăugați/eliminați clipart, text, fundaluri sau casete de umplere. Consultați articolul conex pentru mai multe informații.

Cărți fără temă

Selectarea Card în fereastra Product Selection (Selectare produs ) va afișa Configuratorul de carduri fără linii de design cu temă. După ce cardul a fost configurat, dacă faceți clic pe butonul Design (Design ), se va deschide o fereastră cu liniile de design ale software-ului din care puteți alege. Odată selectat, designerul va deschide cardul gol pentru ca dumneavoastră să proiectați de la zero. Linia de design este selectată în meniul Layouts și layout-urile sunt afișate în mod corespunzător. Ca și în cazul celorlalte produse, puteți alege o altă linie de design, puteți selecta layout-ul care vă place cel mai mult, puteți modifica, ajusta sau elimina obiectele incluse în layout sau îl puteți proiecta de la zero.

Carte deschisă în designer

Tip de carduri

În configurator puteți alege între diferite tipuri de carduri.

Tipuri de carduri în configurator

Cardul are este format dintr-o singură pagină. Proiectați Fața și Spatele selectându-le din meniul de jos al software-ului.

Card în software

Cardul Pliat (stânga-dreapta) are un pliu spre stânga. În meniul din partea de jos veți găsi două zone de proiectat numite Outside și Inside, fiecare fiind împărțită în două pagini. Fața și spatele se află în zona Outside (exterior ).

Carte pliată stânga-dreapta (Folded card left-right) în software

Cartea pliată (Folded card) (sus-jos) are un pliu în jos. În Designer, este reprezentat de trei zone de proiectare în meniul de jos: Front, Back și Inside, care corespund celor două pagini interioare.

Carte pliată în sus-jos în software

Cardul dublu pliat este pliat de două ori, indicat prin linii în software. Este împărțită în două zone care pot fi proiectate, care pot fi selectate în meniul de jos ca Front și Back. Fiecare zonă este împărțită în continuare în trei fețe, cu denumiri corespunzătoare în partea de sus. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când proiectați.

Card dublu pliat în software

 

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți:

Setarea limbii dvs. nu corespunde limbii acestui site web. Vă rugăm să alegeți: