Adăugați un proiect la o galerie

Adăugați un proiect la o galerie

Pe lângă imagini, puteți adăuga și proiecte în galerie. În panoul Projects (Proiecte ), selectați proiectul pe care doriți să îl adăugați la o galerie. Acest proiect trebuie să fie deja partajat. Dacă nu este, va trebui să mergeți la Sharing settings (Setări de partajare) și Activate sharing (Activați partajarea). De asemenea, puteți permite comandarea acestuia.
Odată ce proiectul a fost partajat, opțiunea Add to gallery (Adăugare la galerie ) va apărea în meniul derulant al proiectului. De asemenea, veți găsi această opțiune în meniul din dreapta atunci când proiectul este selectat.

Project options displayed

Tot ce trebuie să faceți este să selectați galeria în care doriți să îl includeți.

Gallery selection

Dacă mergeți la panoul Galleries (Galerii ) și deschideți galeria în care ați adăugat proiectul, veți vedea că acesta a fost adăugat.

Gallery containing a project

Iar dacă deschideți linkul partajat al galeriei, veți vedea că proiectul este disponibil și a fost adăugat în galerie.

Gallery view with a project

Dacă doriți să îl eliminați din galerie, trebuie să accesați panoul Galleries (Galerii ) și să deschideți galeria în care a fost adăugat proiectul.
Aici trebuie să selectați proiectul și să faceți clic pe crucea din meniul din dreapta în care este specificată galeria la care a fost adăugat. Sau puteți coborî în meniul proiectului și selecta Remove project from gallery (Eliminare proiect din galerie).

Remove project button