Adăugați elemente la produsul foto

Adăugați elemente

Există diverse elemente care pot fi incluse într-un produs foto pentru a crea un design personalizat, cum ar fi imagini, text, casete de umplere și clipart.

Adăugați imagini

Există diferite moduri de a adăuga imagini la produsul foto:

1. Din meniul din coloana din stânga, selectând imaginea și trăgând-o în zona de lucru.

Dragging images from left column

2. Prin tragerea imaginilor direct din prezentarea generală a dosarelor în designer. Imaginile adăugate în acest mod vor apărea în coloana din stânga a designerului, împreună cu restul imaginilor.

3. Făcând clic pe butonul Add image (Adăugare imagine ), o casetă de imagine va apărea pe produsul foto. Puteți glisa o imagine din coloana din stânga în această casetă de imagine sau puteți selecta caseta de imagine și să faceți clic pe butonul Select photo (Selectare fotografie ) din partea de sus a casetei. Dacă faceți clic pe acest buton, se va deschide browserul dvs. și vă va permite să selectați o imagine de pe dispozitivul dvs. pentru a o include în produsul foto. Casetele de imagini sunt utilizate în machete.

Insert image and Replace image options on a layout

În cazul în care o imagine a fost deja plasată în produsul foto și o altă imagine este trasă din coloana din stânga în produsul foto, va apărea opțiunea Replace Image (Înlocuire imagine ). Dacă imaginea trasă este lăsată pe această opțiune, imaginea deja plasată în produsul foto va fi înlocuită cu noua imagine.

4. Dacă faceți clic cu butonul drept al mouse-ului pe o imagine din meniul din coloana din stânga, apare un meniu. Selectarea Insert image (Inserare imagine ) va plasa automat imaginea în produsul foto.

Insert image button from left column

Adăugați text

Textul poate fi adăugat la produsul foto făcând clic pe butonul Add text (Adăugare text ) din meniul superior al Designer.

New Text Box added

Atunci când se face clic pe acest buton, în mijlocul produsului foto va apărea o casetă de text pe care o puteți personaliza. Există două moduri de a scrie textul în această casetă:

1. 1. Selectând caseta de text și făcând clic pe butonul Editor de text de deasupra acesteia. Acest lucru va deschide o fereastră a editorului de text în care puteți scrie textul pe care doriți să îl adăugați. Această fereastră a editorului de text conține, de asemenea, toate instrumentele de configurare a textului. Puteți modifica textul direct de aici. Pentru a adăuga textul scris în editorul de text la produsul foto, apăsați butonul OK din acest editor.

Text Editor window

2. Din Designer, făcând dublu clic cu mouse-ul pe caseta de text, tastatura va fi activată pentru ca dvs. să puteți adăuga textul. Instrumentele de configurare a textului sunt, de asemenea, disponibile în coloana din dreapta, selectând textul și făcând clic pe butonul Text box (Caseta de text ). Fontul, dimensiunea, alinierea și culoarea textului, printre alte opțiuni, pot fi personalizate aici.

Adăugați caseta de umplere

Casetele de umplere pot fi adăugate la produsul foto făcând clic pe butonul Add fill (Adăugare umplere ) din meniul superior al designerului. În mod implicit, se creează un dreptunghi colorat.

New Fill Box added

Pentru a modifica dimensiunea casetei de umplere, faceți clic pe cadrul acesteia și, ținând apăsat butonul mouse-ului, deplasați cursorul la dimensiunea și forma dorite. În acest fel puteți, de exemplu, să aplicați o textură pe o singură pagină a unei Cărți Foto.

Meniul de configurare a casetei de umplere se afișează făcând clic pe butonul Edit fill (Editare umplere ) care apare în partea de sus atunci când este selectat sau pe butonul Fill box (Caseta de umplere ) din meniul din dreapta.
Există diferite tipuri de umpluturi disponibile în meniul din dreapta sus: Colour (Culoare), Gradient (Gradient ) sau Texture (Textură). Fiecare tip are diferite opțiuni de personalizare.

Adăugați cliparts

Cliparts pot fi adăugate la produsul foto făcând clic pe butonul Cliparts din meniul din dreapta. Este afișată o selecție mare de clipart-uri. Acestea pot fi filtrate în funcție de categorie sau de un cuvânt cheie introdus în caseta de căutare pentru a găsi rapid clipart-uri pe un anumit subiect.

Clipart added

Pentru a adăuga clipart-ul la produsul foto, selectați clipart-ul din acest meniu, ținând apăsat butonul mouse-ului și trăgându-l în produsul foto. O altă modalitate de a adăuga clipart-ul este să faceți clic dreapta pe el și să faceți clic pe Insert clipart (Inserare clipart).
Clipart-ul adăugat va apărea în produsul foto la o dimensiune implicită. Va trebui să ajustați dimensiunea pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de design.