Calendar de Advent

O surpriză în spatele fiecărei uși

Design personalizat

Design personalizat

Designul părții din față cu propriile imagini, împreună cu desene de Crăciun

Durabil

Durabil

Fabricat cu hârtie certificată FSC® și materiale reciclate

Interior personalizabil

Interior personalizabil

Alegeți între ciocolată Lindt și Rausch, sau goală pentru a adăuga propriile cadouri

O surpriză dulce

O surpriză dulce

Faceți plăcută așteptarea până în ziua de Crăciun cu calendarele noastre de advent: în spatele fiecărei uși se află o surpriză dulce (ciocolată Lindt sau Rausch, la alegere!). Este cadoul perfect de care cei dragi se vor bucura într-un mod cu totul special.

Personalizați designul

Personalizați designul

Desenați partea din față a calendarului de advent cu propriile imagini, împreună cu desene de Crăciun. Adăugați oricâte imagini doriți, precum și texte personalizate.

Personalizați interiorul

Personalizați interiorul

Dacă doriți, comandați calendarul de advent cu interiorul gol pentru a adăuga propriile cadouri personalizate; o idee foarte originală pentru a-i surprinde pe cei dragi cu un mic cadou la alegere în fiecare zi.

Adăugați un finisaj auriu la Calendarul de Advent

Adăugați un finisaj auriu la Calendarul de Advent

Dacă doriți să adăugați o notă specială calendarului dumneavoastră de Advent, încercați finisajul nostru auriu! Finisajul auriu special va conferi produsului dvs. o strălucire și un volum notabile, dându-i un farmec aparte.

Acest finisaj poate fi selectat atunci când alegeți formatul, suprafața și alte caracteristici pentru Calendarul dvs. Apoi, în timp ce îl concepeți, selectați pur și simplu culoarea specială (auriu) pentru părțile pe care doriți să le aveți cu această ștanțare.

Alege calendare de Advent durabile

100% hârtie reciclată

100% hârtie reciclată

Material de interior sustenabil realizat din hârtie 100% reciclată

Hârtii certificate FSC®

Hârtii certificate FSC®

Folosim în principal hârtii certificate FSC®, care au fost produse în mod durabil.

Produs cu energie solară

Produs cu energie solară

Cu peste 3.000 m² de module solare, nevoile noastre de energie sunt acoperite în majoritatea zilelor.

Carbon neutru

Carbon neutru

Compensăm emisiile inevitabile de CO₂ prin investiții în proiecte globale de mediu

Ambalaje ecologice

Ambalaje ecologice

Ambalajul este realizat din material 100% reciclat

Transport maritim responsabil

Transport maritim responsabil

Ori de câte ori este posibil, expediem coletele noastre cu emisii neutre de carbon

Găsiți inspirație în galeria noastră!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Verificați ingredientele în detaliu

Bile de ciocolată Lindt Lindor Lindor

24 de unități, 8 tipuri diferite de ciocolată:

 • Lindor 70% (negru/auriu): Masă de cacao, zahăr, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), unt de cacao, cacao cu conținut scăzut de grăsime, grăsime lactată anhidră, lapte praf integral, emulgator (lecitină de soia), lapte praf degresat, lactoză, boabe de vanilie, arome, extract de malț de orz. Ciocolata neagră extra conține: - Substanțe solide de cacao: minimum 70%. Poate conține alune și migdale.
 • Caramel Lindor (portocaliu): Zahăr, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, caramel 4% (zahăr, unt de cacao, smântână pudră, sare, emulgator (lecitină de soia)), lactoză, lapte praf degresat, grăsime lactată anhidră, emulgator (lecitină de soia), arome, extract de malț de orz, sare. Poate conține alune și migdale.
 • Lindor Cocos (mentă): Zahăr, unt de cacao, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), lapte praf integral, masă de cacao, lapte praf degresat, lactoză, grăsime lactată anhidră, nucă de cocos deshidratată (1,1%), emulgator (lecitină de soia), extract de malț de orz, aromă naturală, arome. Poate conține alune și alte fructe cu coajă lemnoasă.
 • Lindor Feinherb (albastru): Zahăr, masă de cacao, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), unt de cacao, grăsime lactată anhidră, lactoză, lapte praf degresat, lapte praf integral, emulgator (lecitină de soia), arome, extract de malț de orz. Poate conține alune și alte fructe cu coajă lemnoasă. Ciocolata neagră conține - Substanțe solide de cacao: minimum 45%.
 • Lindor Noisette (maro): Zahăr, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), unt de cacao, masă de cacao, lapte praf integral, alune (4,2%), lapte praf degresat, lactoză, grăsime lactată anhidră, emulgator (lecitină de soia), extract de malț de orz, arome. Poate conține și alte fructe cu coajă lemnoasă.
 • Lapte Lindor (roșu): Zahăr, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, lactoză, grăsime lactată anhidră, lapte praf degresat, emulgator (lecitină de soia), extract de malț de orz, arome. Poate conține alune și migdale.
 • Lindor Pistachio (verde deschis): Zahăr, unt de cacao, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), lapte praf integral, masă de cacao, lapte praf degresat, lactoză, grăsime lactată anhidră, pastă de fistic (1,3%), emulgator (lecitină de soia), arome, extract de malț de orz. Poate conține alune și alte fructe cu coajă lemnoasă.
 • Lindor Stracciatella (albastru deschis): Zahăr, unt de cacao, grăsimi vegetale (nucă de cocos, miez de palmier), lapte praf integral, lapte praf degresat, miez de cacao 1%, emulgator (lecitină de soia), arome, agent de acoperire (gumă arabică). Poate conține alune și migdale.

Rausch Plantagen Mini ciocolată

Fără gluten, 24 de unități, 8 tipuri diferite de ciocolată:

 • Grenada 39% (portocaliu deschis): Zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, boabe de cacao cu aromă fină din Grenada. Cacao: minimum 39%. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă.
 • Venezuela 43% (albastru): Zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, boabe de cacao cu aromă fină din Venezuela. Cacao: minim 43%. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă.
 • Madagaskar 55% (violet): Boabe de cacao cu aromă fină din Madagascar, zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao, pudră de smântână. Cacao: minimum 55%. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă.
 • Peru 60% (verde): Boabe fine de cacao din Peru, zahăr din trestie, unt de cacao. Cacao: minimum 60%. Poate conține urme de nuci și lapte.
 • Ecuador 70% (portocaliu): Boabe de cacao cu aromă fină din Ecuador, zahăr din trestie, unt de cacao. Cacao: minimum 70%. Poate conține urme de nuci și lapte.
 • Costa Rica 75% (galben): Boabe de cacao cu aromă fină din Costa Rica, zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime. Cacao: minimum 75%. Poate conține urme de nuci și lapte.
 • Trinidad 80% (roz): Boabe de cacao cu aromă fină din Trinidad, unt de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime, zahăr din trestie. Cacao: minimum 80%. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă și lapte.
 • Costa Rica 84% (auriu): Boabe de cacao cu aromă fină din Costa Rica, unt de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime, zahăr din trestie. Cacao: minim 84%. Poate conține urme de nuci și lapte.
Creați acum
Creați acum