Calendar de Advent

O surpriză în spatele fiecărei uși

Design personalizat

Design personalizat

Designul părții din față cu propriile imagini, împreună cu desene de Crăciun

Durabil

Durabil

Fabricat cu hârtie certificată FSC® și materiale reciclate

Interior personalizabil

Interior personalizabil

Alegeți între diferite tipuri de umpluturi sau comandați-l gol pentru a adăuga propriile cadouri

O surpriză dulce

O surpriză dulce

Faceți plăcută așteptarea până în ziua de Crăciun cu calendarele noastre de Advent: în spatele fiecărei uși se află o surpriză dulce. Puteți alege între diferitele noastre opțiuni de umplutură pentru a crea Calendarul Adventului perfect. Dacă doriți să îl umpleți cu bilețele sau mici cadouri, aveți întotdeauna opțiunea de a-l comanda gol.

Personalizați designul

Personalizați designul

Desenați partea din față a calendarului de advent cu propriile imagini, împreună cu desene de Crăciun. Adăugați oricâte imagini doriți, precum și texte personalizate.

Personalizați interiorul

Personalizați interiorul

Dacă doriți, comandați calendarul de advent cu interiorul gol pentru a adăuga propriile cadouri personalizate; o idee foarte originală pentru a-i surprinde pe cei dragi cu un mic cadou la alegere în fiecare zi.

Adăugați diferite finisaje speciale la Calendarul de Advent

Adăugați diferite finisaje speciale la Calendarul de Advent

Dacă doriți să adăugați o notă specială calendarului dumneavoastră de Advent, încercați gama noastră de finisaje speciale, inclusiv aur, argint și aur roz. Acestea conferă produsului dvs. o strălucire și un volum notabile, oferind un farmec aparte.

Selectați finisajul dorit în timp ce alegeți formatul, suprafața și alte caracteristici pentru Calendarul dvs. Apoi, în timp ce îl proiectați, selectați pur și simplu culoarea preferată (auriu, argintiu sau aur roz) pentru părțile pe care doriți să le aveți cu această ștanțare.

Alege calendare de Advent durabile

100% hârtie reciclată

100% hârtie reciclată

Material de interior sustenabil realizat din hârtie 100% reciclată

Hârtii certificate FSC®

Hârtii certificate FSC®

Folosim în principal hârtii certificate FSC®, care au fost produse în mod durabil.

Produs cu energie solară

Produs cu energie solară

Cu peste 3.000 m² de module solare, nevoile noastre de energie sunt acoperite în majoritatea zilelor.

Carbon neutru

Carbon neutru

Compensăm emisiile inevitabile de CO₂ prin investiții în proiecte globale de mediu

Ambalaje ecologice

Ambalaje ecologice

Ambalajul este realizat din material 100% reciclat

Transport maritim responsabil

Transport maritim responsabil

Ori de câte ori este posibil, expediem coletele noastre cu emisii neutre de carbon

Găsiți inspirație în galeria noastră!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02

Verificați ingredientele în detaliu

Rausch Plantagen Mini ciocolată

Fără gluten, 24 de unități, 5 tipuri diferite de ciocolată:

 • Peru 60% (verde): Boabe fine de cacao din Peru, zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao. Cacao: minimum 60%. Poate conține urme de nuci și lapte.
 • Ecuador 70% (portocaliu): Boabe de cacao cu aromă fină din Ecuador, zahăr din trestie, unt de cacao. Cacao: minimum 70%. Poate conține urme de nuci și lapte.
 • Costa Rica 75% (galben): Boabe de cacao cu aromă fină din Costa Rica, zahăr din trestie de zahăr, unt de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime. Cacao: minimum 75%. Poate conține urme de nuci și lapte.
 • Trinidad 80% (roz): Boabe de cacao cu aromă fină din Trinidad, unt de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime, zahăr din trestie. Cacao: minimum 80%. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă și lapte.
 • Costa Rica 84% (auriu): Boabe de cacao cu aromă fină din Costa Rica, unt de cacao, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsime, zahăr din trestie. Cacao: minim 84%. Poate conține urme de nuci și lapte.

Raton mini ciocolată de raton

 • Mini batoane organice de 4,5 g - ciocolată neagră vegană cu zahăr din flori de nucă de cocos. Ingrediente: Cacao, zahăr din flori de nucă de cocos, unt de cacao. Bio
  Alergeni: Poate conține soia, lapte, alune și migdale.
 • Mini batoane bio 4,5 g - ciocolată blândă vegană cu alune sărate. Ingrediente: Zahăr brut din trestie de zahăr, unt de cacao, pudră de sirop de orez, cacao, unt de arahide. Bio
  Alergeni: Arahide. Poate conține lapte, alune și migdale.
 • Mini batoane organice 4,5 g - raton ciocolată ușoară vegană cu lapte de cocos. Ingrediente: Unt de cacao, zahăr din flori de nucă de cocos, făină de nucă de cocos (18%), lapte praf de nucă de cocos 11,5% (pastă de nucă de cocos, lapte de nucă de cocos, făină de nucă de cocos). Bio
  Alergeni: Poate conține soia, lapte, alune și migdale.
 • Mini batoane bio 4,5 g - ciocolată albă vegană cu cafea. Ingrediente: Unt de cacao, zahăr brut din trestie de zahăr, pudră de sirop de orez, cafea 1,5% (conține cafeină). Bio
  Alergeni: Poate conține lapte, soia, alune și migdale.
 • Mini batoane bio 4,5 g - ciocolată albă vegană cu zmeură. Ingrediente: Unt de cacao, zahăr brut din trestie de zahăr, pudră de sirop de orez, pudră de fructe de zmeură. Bio
  Alergeni: Poate conține lapte, soia, alune și migdale.
 • Mini batoane bio 4,5 g - ciocolată blândă vegană cu piure de alune (turtă). Ingrediente: Zahăr brut din trestie de zahăr, unt de cacao, piure de alune, pudră de sirop de orez, cacao. Bio
  Alergeni: Alune. Poate conține lapte, soia, alune și migdale.

Demmer ceai organic

 • Demmer Quick-T® Organic Green Jasmin. Frunzele de ceai Quick-T® Organic Green Jasmin sunt aromatizate în mod natural cu flori delicate de iasomie albă. Are un parfum deosebit de fin și note înflorite! O infuzie discret dulce, cu o ușoară amărăciune.
  Ingrediente: Ceai verde chinezesc provenit din agricultură ecologică.
 • Demmer Quick-T® Secret de plante organice. Ceai de plante liniștitor cu nouă plante delicioase. Quick-T® Organic Herbal Secret conține un amestec colorat de mentă, rooibos, fenicul, frunze de mure, verbină, lemongrass, mușețel, melisa și flori de tei. Este o infuzie dulce și răcoritoare în mod natural!
  Ingrediente: Mentă, rooibos, fenicul, frunze de mure, verbină, lemongrass, mușețel, melisa, melisa, flori de tei.
 • Demmer Quick-T® Organic English Breakfast. Infuzia de culoarea cuprului, cu un gust puternic, rotund și o notă dulce de malț, poate fi rafinată cu puțin lapte rece. O alternativă perfectă la cafea! Ceai negru puternic în stil tipic englezesc și ideal cu lapte sau lămâie. Perfect pentru micul dejun!
  Ingrediente: Ceai negru provenit din agricultură ecologică.
 • Demmer Quick-T® Orange roșu organic. Bucăți de mere, hibiscus, măceșe, coji de citrice, ulei de portocale, arome naturale și acid citric conferă acestui ceai de fructe aromatizat toată aroma de fructe a portocalelor coapte la soare și suculente. Un sfat culinar pentru cunoscători: preparat ca un ceai rece, acest amestec este o senzație de gust.
  Ingrediente: Bucăți de mere, hibiscus, măceșe, coji de citrice, arome naturale, ulei de portocale, acid citric. Din agricultură ecologică.
 • Demmer Quick-T® Organic Earl Grey. Ceai negru aromat cu aroma fină a citricelor bergamotă. Earl Grey este legendarul clasic printre ceaiurile negre aromate! Există multe legende în jurul originii sale, dar pentru noi contează un singur lucru: gustul proaspăt și lămâios al bergamotei.
  Ingrediente: Ceai negru din agricultură ecologică, aromă naturală.
 • Demmer Quick-T® Organic Lemon Ginger. Ceai de plante revigorant din lămâie picantă, ghimbir picant, ghimbir revigorant, mentă răcoritoare, verbină cu lămâie și coajă de portocală dulce. Un calmant perfect pentru sete, cald sau rece! Plăcuta picanterie a ghimbirului și a mentei este cel mai bine completată cu o lingură de miere!
  Ingrediente: Iarbă de lămâie, ghimbir, mentă, verbină, coajă de portocală. Din agricultură ecologică.
 • Punch de fructe bio Demmer Quick-T®. Ați preparat vreodată un punch fără să fiți nevoit să tăiați fructele? Ceaiul nostru de fructe face acest lucru posibil! Amestecul colorat cu arome tropicale de mango și ananas se prepară într-un timp foarte scurt, are un gust excelent chiar și rece și este, prin urmare, baza perfectă pentru cocktailuri și nu numai!
  Ingrediente: Coji de trandafir, bucăți de măr, lemongrass, coajă de portocală, flori de hibiscus, flori de hibiscus alb, aromă naturală. Din agricultură ecologică.
 • Demmer Quick-T® Organic Rooibos Oriental Nights. Vizitați lumea lui Șeherezada, Aladin și compania cu rooibosul dulce natural.
  Ingrediente: Ceai Rooibos, rădăcină de lemn dulce, scorțișoară, aromă naturală de condimente, cuișoare, ulei de condimente, extract de vanilie Bourbon. Din agricultură ecologică

Seeberger Nuts

 • Miez de arahide prăjite, sărate. Ingrediente: Miez de arahide 96%, ulei de floarea-soarelui de palmier 3%, sare 1%.
 • Caju prăjit uscat și sărat. Ingrediente: Sâmburi de caju, sare, ulei de rapiță.
 • Sâmburi de arahide prăjite cu crustă de zahăr și semințe de susan. Ingrediente: Miez de arahide (60%), zahăr din trestie, semințe de susan (5%), sirop de glucoză, dextroză.
 • Nuci și fructe de pădure. Ingrediente: Miez de nucă (50%) și fructe uscate (50%), îndulcite parțial. Miez de nucă în proporții variabile în greutate (caju, migdale albite), fructe în proporții variabile în greutate (sultanină, afine, cireșe, afine), zahăr, miez de alune, ulei de floarea-soarelui, ulei din semințe de bumbac.

Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă.

Atenție: În special copiii sub 4 ani se pot sufoca ușor cu nuci, deoarece acestea pot pătrunde în tractul respirator. Prin urmare, păstrați produsul departe de raza de acțiune a copiilor mici.

Creați acum
Creați acum